Uitzendbureau Groeiboek is hot onder flexondernemers

Uitzendbureau Groeiboek is hot onder flexondernemers  

Vanuit de Flexpedia Newsroom – Haarlem –

 

Het Uitzendbureau GroeiboekProfessionaliseren doe je zo! is in de maand mei meer dan 100 keer aangevraagd. Het groeiboek voor uitzenders bevat praktijkervaringen van flexondernemers over de professionaliseringsstappen die zij hebben gemaakt met hun uitzendbureau.  

 

Bob Westendorp, accountmanager bij Flexpedia: “We zijn erg blij dat het Uitzendbureau Groeiboek goed ontvangen wordt door flexondernemers. Het heeft namelijk veel effort gekost om het boekje te maken. Zonder de journalistieke vaardigheden van Paul Poley was dit niet gelukt. Hij heeft veel flexondernemers geïnterviewd, zoals o.a. Remco ValkmanNestrX, Peter CaljéSTONE, Wies van ‘t Slot 365Werk, Denis VaessenSOMA Works, Harald JagerKTP Interflex en Wim Davidse, flexstrateeg en hoofdredacteur Flexmarkt.” 

 

Het groeiboekje telt 80 pagina’s inclusief een werkboek met invuloefeningen en heeft inmiddels ruim 260 uitzendondernemers bereikt. Bob Westendorp, accountmanager bij Flexpedia: “De feedback die we krijgen van flexondernemers is dat het boekje hen inspireert en helpt om stap voor stap hun flexbureau te professionaliseren. We vinden het dan ook supertof dat we daar een bijdrage in kunnen leveren.” 

 

Professionaliseren doe je zo! is de opvolger van een eerder uitgegeven boekje: De Scale Up Praktijk Case – een blauwdruk voor flexbureaus met groeiambitie.  

 

Waarom geeft Flexpedia deze boekjes uit? Aldert Faassen, marketeer bij Flexpedia en eindverantwoordelijke voor het concept en realisatie van de boekjes: “We geloven in het delen van onze kennis. Kennis die flexondernemers inspireert én verder helpt in hun business. Voor ons is het dan ook logisch dat we naast onze kennisbank en onze E-zine Flex ook deze boekjes uitgeven en gratis delen met flexondernemers. Het is voor ons een logische manier om de naamsbekendheid van onze club te vergroten. Want kennis delen loont, zeker op langer termijn.”  

 

 

Het Uitzendbureau Groeiboek deel 2 Professionaliseren doe je zo! Kunnen flexondernemers hier gratis aanvragen!

Voor flexbureaus die slim en voordelig willen uitzenden 

  • Uitzenden via backoffice platform paydia
  • Kostenbesparing, geen ziekterisico, marge bevoorschot
273a1821
7

Waarmee kunnen wij jou helpen?