Ons verhaal -
Er waren eens
twee jongens...

Ons verhaal

Het anders willen doen dan de gevestigde orde; transparanter, slimmer, vriendelijker met volledige focus op het servicen van klanten én persoonlijke aandacht. Daar begint het verhaal van Flexpedia. Een club, opgericht in 2012 door twee jonge gasten. Een club die geeft om zijn klanten. Die er is in barre tijden. En waar je van op aan kunt. Bekijk hier de Flexpedia Timeline

2012

De keukentafel
Aan de keukentafel van Gert-Jan hakken we de knoop door. Wij (Gert-Jan en Bart) besluiten onze droom na te jagen. We willen de wereld van flex veranderen. Het anders doen dan de gevestigde orde: transparanter, slimmer en persoonlijker. We richten Flexpedia op! HR Solutions for tomorrow!

2013

Ploeteren
Elk begin is moeilijk. Dat van ons helemaal. De eerste zes maanden is het ploeteren. Ons verhaal vindt geen gehoor bij het publiek. We moeten flinke tegenslagen incasseren en maken beginnersfouten die we niet zouden mogen maken. Zowel financieel als op persoonlijk vlak. We zijn nauwelijks een jaar onderweg en onze droom om de wereld van flex transparanter, slimmer en persoonlijker te maken, dreigt te veranderen in een nachtmerrie.

2013

Tegenslag op tegenslag
Halverwege het jaar moeten we nog een grote tegenslag incasseren. We zijn genoodzaakt om parttime weer in loondienst gaan werken om de schoorsteen te laten roken. Elk overgebleven uurtje en elke cent pompen we in Flexpedia.

2013

Superhectisch jaar
Aan het eind van het jaar krijgen we de Flexpedia-trein wel goed op de rails maar het is nog steeds ploeteren. Een superhectisch jaar. Maar we zijn er doorheen en kunnen nu stap voor stap verder bouwen.

2014

Nieuwe strategie
We veranderen onze strategie en propositie. We kiezen ervoor om voortaan één ding te doen dat we retegoed kunnen: payrolling. Onze slogan veranderen in Payroll waar je blij van wordt. Elke cent die we hebben investeren we in twee nieuwe Flexpedianen in de sales om ons verhaal wereldkundig te maken.

2015

Het eerste succesje
Onze verhaal en onze mentaliteit van geen gelul maar de mouwen opstropen slaat aan. Dit jaar groeien we naar vijf Flexpediaanse superhelden in dienst. We houden dit jaar zelfs een paar centen over en gaan dan ook met zijn allen naar Barcelona voor het eerste Flexpediaanse bedrijfsuitje. Supervet!

2016

Als een komeet
Met schieten als een komeet omhoog. We groeien snel. Eigenlijk te snel. En dat gaat gepaard met vallen en opstaan. We verhuizen naar een nieuw Flexpediaans hoofdkwartier aan het Spaarne in Haarlem. Steeds meer klanten maken we blij met payroll. We verlonen dit jaar 702.694 uren.

2017

Het Flex Platform
Superspannend jaar. We starten namelijk met het ontwikkelen van ons eigen portaal, Paydia, het Flex Platform van de toekomst. Nieuwe IT Wizards versterken ons development team. Ook onboarden we nieuwe Flexpediaanse HR Consultants. We eindigen op 1.232.115 verloonde uren ruim 75% groei. Yehhh!

2018

Bam!
Steeds meer ondernemers maken wij blij. We groeien naar 18 Flexpediaanse superhelden waarmee we 2.011.596 uren verlonen. Bam! Ruim 63% groei.

2019

Van babyvet naar baardgroei
Eind 2019 tellen we 32 Flexpedianen. Ook sorteren we voor op de wab en starten we naast onze payrolltak een uitzenddivisie met de flex pakketten en uitzenddiensten. We eindigen op ruim 2,4 miljoen verloonde uren. 20% groei.

2020

Bizar jaar
We waren er klaar voor. Met een superteam van Flexpedianen, het flex platform van de toekomst én slimme uitzend, payroll en factoring services maken we ondernemers blij. Doelstelling 2020: 30% groei! En toen kwam Covid. Gelukkig hebben we snel kunnen schakelen en zijn het jaar stabiel doorgekomen.

2021

Als een raket
Begin 2021 schieten we uit de startblokken. Onze development afdeling wordt vergroot naar negen IT specialisten en ook ons superteam Verzuim bouwen we uit naar 4 fte. We stropen de mouwen op en gaan als een raket. Doelstelling 30% groei. We eindigen 2021 met een record: ruim 3,5 miljoen uren verloond. Een mega succes.

2022

Stabiele groei
Groei is mooi. Groei is noodzakelijk. Maar een hoog service niveau voor onze klanten blijft onze speerpunt. We geloven heilig in onze persoonlijke aanpak. En daar heb je goede mensen voor nodig. Vandaar onze focus in 2022 op interne processen, stabiliteit en het versterken van team Binnendienst, Finance, Verzuim en Development. De groeidoelstelling in 2022 is 18%. En tussen neus en lippen door vieren we ons 10 jarig bestaan. Yeahhhhhh! Go Flexpedianen! We Change The World of Flex!