Over de
Flexpediaanse
superhelden

Onze overtuigingen

We stropen de mouwen op, en lullen niet maar poetsen grondig
We doen waar ons hart sneller door klopt! En dat doen we retegoed
We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: ‘Al is een smoesje nog zo snel. De waarheid achterhaalt je wel'
Waar hard gewerkt wordt valt soms een spaander. Maar we breien gevallen steekjes altijd weer recht

Waarom wij bestaan

We willen de wereld van flex veranderen; slimmer, transparanter en vriendelijker. Daar strijden we voor. We helpen mensen aan een toffe job en bieden ondernemers flex oplossingen. Ons doel is jou blij te maken. We geven om onze klanten, hun bedrijven en medewerkers. We streven naar perfectie om alles rondom uitzenden, HRM, de personeels- en salarisadministratie zo goed mogelijk uit te voeren. Omdat we vinden dat je dat verdient.

Ons verhaal
Het anders wilde doen dan de gevestigde orde; transparanter, slimmer, vriendelijker met volledige focus op het servicen van klanten én persoonlijke aandacht. Daar begint het verhaal van Flexpedia. Een club, opgericht in 2012, die geeft om zijn klanten. Die er is in barre tijden. En waar je van op aan kunt.
223+
Blije klanten
2543362+
Verloonde uren '19
337+
potjes darten
7956+
Bakjes koffie

Onze 36 Flexpedianen
waarmee we jou blij maken

Het team waarmee we jou blij maken. Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we hebben allemaal het hart op de juiste plaats en geloven in een no-nonsense en persoonlijke aanpak. Dus geen gelul maar de mouwen opstropen.
Bekijk hier de Flexpedianen die jou blij maken.

Paydia illustratie, flexpedia, flex oplossingen, flex pakketten

Werken bij Flexpedia

Flexpediaan word je niet zo maar. We geloven namelijk heilig in onze kernwaarden. We stropen de mouwen, lullen niet maar poetsen grondig. Geloof jij in onze kernwaarden en herken je jezelf in de volgende punten? Bekijk dan snel onze vacatures.
  • Gewoon eerlijk
  • Persoonlijk verbonden
  • Slim opgelost

Certificaten & Downloads

Uiteraard beschikken we over alle nodige certificaten: Verklaring betalingsgedrag (WKA), G-rekening overeenkomst, VCU certificaat, SNA Verklaring, KIWA Verklaring, etc. Je vind ze allemaal op onze certificaten overzicht die zonder poespas kan downloaden!