Over ons

Over flexpedia

We bieden ondernemers extra handen, HR services en backoffice software om te shinen. Een innovatieve club met het hart op de juiste plaats, dat zijn wij. Volop investeren in onze software en superservices om onze klanten blij te maken. We geven om onze klanten, hun bedrijven en medewerkers. Perfectie is waar wij naar streven rondom uitzenden, HRM, personeels- en salarisadministratie. Omdat we vinden dat het zo hoort.

Flexpedia Missie Visie en DNA

Wij willen de wereld van flex veranderen; eerlijker, transparanter en slimmer. We willen ondernemers laten weten dat flex oplossingen wel degelijk een menselijk aspect bevat. Dat we van mens tot mens met jou praten.

Flexpedia DNA met ballen

Het team waarmee we jou blij maken. Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers om jou te services. Dus geen gelul maar de mouwen opstropen.

Elke klant dezelfde prijs – duidelijke uitleg waar jij voor betaalt en wat wij eraan overhouden (whitepaper omrekenfactor uitgelegd) – onze tarieven staan gewoon op de site.

Klant en medewerkers krijgen een toegewezen HR consultant als vast contactpersoon met een direct telefoonnummer. Geen gelul maar de mouwen opstropen.

Ontwikkelen onze eigen software Paydia om slimmer te werken – zoeken naar de beste HR oplossing voor de klant (ET uitruil gunstiger voor de klant door hoger uurloon te adviseren en dat uurloon zoeken we uit).

Flexpedia Team

Iedere Flexpediaan heeft zijn of haar eigen unieke superpowers, maar we bezitten allemaal dezelfde waarden. We geloven in eerlijkheid boven alles. Zoals moeders altijd zei: “Al is een smoesje nog zo snel, de waarheid achterhaalt zich wel’.

Certificaten & Downloads

Uiteraard beschikken we over alle nodige certificaten: Verklaring betalingsgedrag (WKA), G-rekening overeenkomst, VCU certificaat, SNA Verklaring, KIWA Verklaring, etc. Je vindt ze allemaal op onze certificaten overzicht die je zonder poespas kan downloaden!

Werken bij Flexpedia

We zijn een mengelmoes van verschillende culturen en unieke persoonlijkheden. Wat ons Flexpedianen verbindt is dat we allemaal het hart op de juiste plaats hebben, dat we niet lullen maar poetsen. We doen er alles aan om onze klanten op de juiste en beste manier te servicen.

Waarmee kunnen wij jou helpen?