Payroll

Payroll

Wat is payroll? Hoe werkt het? Wat zijn de kosten? En waar moet je rekening mee houden? De Flexpedia HR Consultants geven tekst en uitleg.

Meer kennis over andere flex oplossingen zoals uitzenden of detacheren? Of meer weten over cao’s, branches, wettelijk minimumloon of arbeidsrecht? We delen graag onze kennis en hebben ze per onderwerp gebundeld. Klik op de button om alle topics van onze kennisbank te bekijken.

Hoe werkt payrolling

Wat doet een payroll bedrijf zoals Flexpedia voor jou en jouw medewerkers? Hoe werkt het eigenlijk en waar moet jij als ondernemer met personeel op letten als je gaat samenwerken met een payroll bedrijf? De Flexpediaanse HR Consultants leggen het aan je uit in jip-en-jannektaal.

Voordelen payroll

Als ondernemer (met (startend) personeel) werk je een slag in de rondte. Hoe fijn is het dan om tijd en energie te winnen door alle administratieve rompslomp en de grootste personeelsrisico’s uit te besteden aan experts die het naadje van de kous weten. Lees hier al jouw voordelen van payrolling.

Payroll kosten, tarieven & factor

Hoeveel kost dat nou? Payrolling. En hoe zijn de tarieven opgebouwd? En hoe weet je dat die tarieven kloppen? Waar moet je op letten. We leggen het aan je uit!

Waarom Payroll via Flexpedia

Het Flexpedia Payroll team streeft naar uitmuntende service om jou echt klant te laten voelen. Ons doel is jou blij te maken met onze payroll, HR en flex oplossingen. Daar doen we ons stinkende best voor.

Payroll en de Wab 

Wat is het gevolg van de Wab – Wet arbeidsmarkt in balans – op payrolling voor jou en jouw medewerkers? De Flexpedia HR Consultants leggen het aan je uit.

Voor flexbureaus die slim willen uitzenden zonder gedoe

  • Uitzenden via backoffice platform paydia
  • Kostenbesparing, geen ziekterisico, marge bevoorschot

Meer over de payroll services van Flexpedia?

Waarmee kunnen wij jou helpen?