Uitzendbureau Groeiformule

Uitzendbureau Groeiformule

Of je nu een start-up, scale-up of grootgroeier bent, op allerlei momenten in het bestaan van jouw uitzendbureau ben je toe aan een groeistap. Zowel bedrijfstechnisch als op persoonlijk vlak. Maar welke zijn dat? We hebben hiervoor input gevraag van allerlei uitzendbureaus die groei aan de lijfe hebben ervaren. Met alle stuipen die daarmee gepaard gingen. Leer van hun ervaringen.

Zeven onmisbare skills voor de flexondernemer

Hoe doe je dat eigenlijk, het groeien van je uitzendbureau? En over welke skills en competenties moet jij als flexondernemer beschikken om te kunnen groeien. Of op welke gebieden dien je jezelf nog verder te ontwikkelen als flexondernemer? Lees hun adviezen over welke skills je moet beschikken als ambitieuze flexondernemer.

Groeibarrières uit de praktijk

Wat kan een rem zetten op de groei van jouw uitzendbureau? Is dit te voorkomen? En zo nee, hoe kun je het best met zo’n barrière omgaan? Welke groeibarrières kwam collega flexondernemers tegen? En hoe gingen zij daarmee om? Lees hun groeibarrières uit de praktijk.

Al meer dan
655 maal
aangevraagd
Al meer dan
655 maal
aangevraagd
Al meer dan
655 maal
aangevraagd
Al meer dan
655 maal
aangevraagd

Groeitips uit de praktijk

Verschillende flexondernemers en onafhankelijk experts in flex delen hun groei-ervaringen en tips. Echte groei-uitsmijters dus die je direct in de praktijk kunt toepassen voor spectaculaire groei.

Noodzaak van cash

In samenwerking met de Flexpedia HR, Finance, Credit & Debt Consultants duiken we in de wondere wereld van cash met de belangrijkste tips om jouw uitzendbureau te laten groeien.

Waarmee kunnen wij jou helpen?