Payroll Uitzendbureau

Payroll uitzendbureau

Payroll uitzendbureau en het speelveld voor flexondernemers, uitzenders, personeel- en salarisadministratiekantoren en payrollbedrijven is door de Wab veranderd. Maar Flexpedia zou Flexpedia niet zijn als we daarvoor geen slimme oplossing zouden bieden. Een flex oplossing, gerealiseerd door slimme IT’ers en doorgewinterde HR Consultants, waar flexondernemers blij van worden: het Backoffice Platform Paydia.

Software & services

Paydia is het all-in-one backoffice platform waarmee jij als flexondernemer uitzendkrachten compliant verloont zonder administratief gedoe. Dus volgens de meest recente wetgeving en conform de juiste Cao’s, inlenersbeloning. Hierdoor jij kan doen waar je goed in bent; het werven van de juiste kandidaten en het plaatsen van kandidaten bij de juiste opdrachtgevers.

Backoffice platform

Met het backoffice platform Paydia regel jij namelijk de gehele backoffice in een handomdraai. En met de aanvullende services van HR Consultants die de klappen van zweep kennen, sta jij er nooit alleen voor. Al ruim 150 flexondernemers gingen je voor. Weten waarom? En wil je weten hoe Paydia ook jou blij kan maken? Bekijk hier de features van het platform.
Meer weten over ons platform?

Neem contact met mij op. Ik help je graag verder.