Payroll in de hovenierssector

Payroll in de hovenierssector

Dag in dag uit ben jij in touw met jouw hoveniersbedrijf. Want het runnen van een hoveniersbedrijf is een tijdrovende klus. Heb je ook te maken met personeel? Dan wordt het nog ingewikkelder met al die wet- en regelgeving. Maar daar hebben we onze payroll services voor.

 

Uitbesteden HR-activiteiten én juridisch werkgeverschap

Met payrolling koppel je een superflexibele HR-partner aan je eigen hoveniersbedrijf waarbij je ontzorgt wordt van bijna alle personeels-, salaris- en -administratierompslomp.

 

Maar ook het juridisch werkgeverschap besteed je hiermee uit. Hierdoor komen jouw mensen bij Flexpedia op de loonlijst. Het grote voordeel hiervan is dat je geen grote risico’s loopt in geval van langdurig ziekte of verzuim van jouw medewerkers. De gehele verzuim, arbo, bedrijfsartsen en re-integratie wordt dan door Flexpedia vakkundig verzorgd en uitgevoerd volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Voor flexbureaus die uitzenden in de hovenierssector

  • Uitzenden via backoffice platform paydia
  • Kostenbesparing, geen ziekterisico, marge bevoorschot

Review klant

Dylan Bruin

Directeur WO Lease Web & Design

Erg tevreden met de HR en payroll service van Flexpedia. Was namelijk best spannend om te starten met personeel. Maar alles werd duidelijk uitgelegd. De salarisadministratie is nu gewoon goed geregeld. Daar heb ik geen omkijken meer naar en ik beperk de personeelsrisico’s.

Vraag hier meer informatie aan over onze payroll services

Meer over hoe
payroll werkt?

Direct meer info over onze payroll services inclusief de voordelen, risico’s, kosten en hoe het voor jou werkt?

 

Waarmee kunnen wij jou helpen?