Payroll in de bouw

Payroll in de bouw

Als bouwondernemer heb je je handen vol. Hoe fijn is het als je dan ontzorgd wordt van nagenoeg alle rompslomp rond personeels- en  salarisadministratie. Met als grote voordelen: geen grote werkgeversrisico’s, geen grote risico’s bij ziekte personeel en geen gedoe zodat jij kan doen waar je goed in bent.

 

Uitbesteden HR-activiteiten én juridisch werkgeverschap

Met de Flexpedia Bouw Payroll services besteed je de personeels- en salarisadministratie uit aan expert die blij worden van een superstrak georganiseerde administratie. Maar ook het juridisch werkgeverschap besteed je hiermee uit. Hierdoor komen jouw mensen bij Flexpedia op de loonlijst. Het grote voordeel hiervan is dat je geen grote risico’s loopt in geval van langdurig ziekte of verzuim van jouw medewerkers. De gehele verzuim-afhandeling, arbo-dienst, bedrijfsartsen en re-integratie wordt dan door Flexpedia Team Verzuim vakkundig verzorgd en uitgevoerd volgens de Wet Verbetering Poortwachter.

Voor flexbureaus die uitzenden in de bouw & infra

  • Uitzenden via backoffice platform paydia
  • Kostenbesparing, geen ziekterisico, marge bevoorschot

Review klant

Dylan Bruin

Directeur WO Lease Web & Design

Erg tevreden met de HR en payroll service van Flexpedia. Was namelijk best spannend om te starten met personeel. Maar alles werd duidelijk uitgelegd. De salarisadministratie is nu gewoon goed geregeld. Daar heb ik geen omkijken meer naar en ik beperk de personeelsrisico’s.

Vraag hier meer informatie aan over onze payroll services

Meer over hoe
payroll werkt?

Direct meer info over onze payroll services inclusief de voordelen, risico’s, kosten en hoe het voor jou werkt?

 

Waarmee kunnen wij jou helpen?